Smartlog v3 » Verden set fra sidelinien » Åh ja. Selvfølgelig...
Opret egen blog | Næste blog »

Verden set fra sidelinien

Rote Mutters alternative centrum

Åh ja. Selvfølgelig...

20. Aug 2009 09:28, Rote Mutter

Lige som jeg havde besluttet mig for at udskyde Oslo-turen, fordi det var for besværligt med børnepasningen imens og jeg nok heller ikke var helt klar på detaljerne, fortæller ham fætteren herhjemme at han ikke skal arbejde fredag aften alligevel - netop som jeg er blevet færdig med min resersh-plan for Oslo...

Skal jeg så tage afsted alligevel, eller udskyde til september, hvor vores weekender ikke er helt så pressede? Tage en dag mere måske? 

Hvis jeg venter 14 dage, vil der være gået en måned siden jeg sidst var i Norge, og være 6 uger til jeg rejser til Berlin. Lige nok til at komme igennem efteråret på, tror jeg. Jeg skal jo også have tid til at arbejde. Mangler i den grad kontanter lige nu, for jeg vil ikke røre opsparingen. Den skal holde til mange års skrivning endnu.

Så kan jeg jo passende spendere ventetiden med at løbe. Selv om det kan være svært at finde tid til det i hverdagen, så kan jeg næsten ikke lade være. Jeg mener jo at løb skal være sjovt - hver gang, og med det dogme, må jeg sige at Brabrand løbeklub er lidt af en succes. Det er så sjovt at det er svært ikke at give den hele armen, konkurrere lidt med sig selv og presse lidt ekstra på.

Hver anden gang har vi intervaltræning, som det hedder. Jeg ville kalde det "sjove lege", for deter hvad det er. Op og ned af bakker, finde sin makker og talbage igen. Og lignende.

Det er lidt underligt at det kan være så effektivt. I mandags havde jeg det sådan her: "var det det hele?" Det var sjovt, men ikke specielt hårdt eller lang tid eller noget. Hvis det ikke var fordi jeg lige havde cyklet 15 km, var jeg nok fortsat på en løbetur med nogen af de andre. Men jeg tog fejl...

Jeg sov næsten ikke den nat, fordi jeg var helt speeded af adrenalin og endorfin og hvad det nu ellers hedder. Og næste dag kom nedturen også - fuldstændig som om jeg var på stoffer. Var træt og irritabel og HAVDE ONDT i hele kroppen. Ikke bare i benene. Men mest i benene.

Jeg er ikke sikker på det er det værd, men efter træningen igår har jeg ikke mærket noget. Vågnede frisk og veludhvilet idag efter en god nats søvn, så jeg håber det var en midlertidig krise, som følge af at jeg pressede mig selv for hårdt i bakkerne.

Idag vil jeg nøjes med at gå. Få tempoet lidt ned, så jeg ikke ender stresset. Yogaholdet er ikke startet op endnu, så jeg får ikke min ugentlige opladning, selv om jeg laver et par øvelser hver dag. Det er mest for at strække kroppen igennem og absolut ikke det samme som at tage hele turen og slutte med meditation.

Så når jeg endelig kommer til Oslo for at tjekke om dansestederne holder standarden,  har jeg nok en forrygende kondition og en udholdenhed der rækker langt ud over åbningstid. Det var engang til klokken 2 om natten, men det er vist heldigvis forlænget visse steder. Det må jeg lige undersøge og få ind i planen... ;-) 

Rote Mutter

Lena  H
Verden set fra sidelinien

Fortiden

Tags

Arkiv