Smartlog v3 » Verden set fra sidelinien » FDB-farvel
Opret egen blog | Næste blog »

Verden set fra sidelinien

Rote Mutters alternative centrum

FDB-farvel

15. Nov 2010 10:55, Rote Mutter

Fra jeg var en lille pige har Brugsen været det sted vi handlede hver lørdag. Selv da jeg flyttede hjemmefra fortsatte traditionen. Jeg har næsten hver uge, været omkring Brugsen og senere Kvickly for at købe mine varer tii den næste uge.

Selvfølgelig meldte jeg mig ind i FDB da jeg flyttede til byen og fik fast adresse og fast Brugs, hvor vi var på fornavn med medarbejderne. Sådan er det jo i Brugsen. 

I lange perioder har jeg lagt Kvickly på is, da det simpelthen var bårde for dyrt og for besværligt at handle der, men vi er nu kommet ind i en rigtig god gænge, hvor Kvickly sælger økologiske varer billigere end de ikke-økologiske og jeg kvitterer ved at lægge mine indkøb der.

Som symbol på vores aftale henter og læser jeg det medlemsblad (Samvirke) som FDB skriver. Det er så hyggeligt at sidde med bladet og kaffen efter frokosten lørdag (når Parkrun og indkøb er overstået), og vi kan skrive sammen på Facebook, hvis der er noget vi er uenige om.

Men nu er der igen kommet skår i FDB-glæden. Coops nye fordelsprogram, som jeg har været en del skeptisk overfor pga. den megen registrering af oplysninger, har jeg endelig tilmeldt mig.

Men det har jeg så ikke alligevel. For næsten nederst i den meget lange vilkårsbeskrivelse, som jeg skal indsende, står der at jeg skal betale 200 kr for medlemsskab. 

Hallo: Jeg har lissom været medlem siden 1991. 

En opringning bekræftede at det var korrekt at jeg skal betale for fremover at være en del af FDB og få Samvirke og medlemstilbud.

Så var det at der var meget kort til knappen: Accepterer ikke vilkårene.

Og det var så det. Farvel FDB. Det har været hyggelige 40 år.

 

PS: Jeg håber at der opstår et eller andet inden 1. januar, der kan overbevise mig om at jeg skal skifte mening. 

Og kunne den/det et eller andet så ikke også lige fortælle hvorfor FDB skal bruge fdselsdata på mine børn? Sender de gratis fødselsdagsgaver eller sådan noget???

 

Rote Mutter

Lena  H
Verden set fra sidelinien

Fortiden

Tags

Arkiv