Smartlog v3 » Verden set fra sidelinien » Lykke og skabe
Opret egen blog | Næste blog »

Verden set fra sidelinien

Rote Mutters alternative centrum

Lykke og skabe

14. Jun 2010 15:29, Rote Mutter

Når jeg nu har det lidt svært med ord for tiden er det dejligt at så mange andre her i blogland kan hjælpe. Sidste uge var det Anne , der fik sat mig i forbindelse med det helt rigtige ord. Ordet der bare forløste alting, fik mig til at bryde ud i sang og samspil og trak glæden og grinet ind hvor det hører hjemme. Tak for det.

I dag kom jeg tilfældigvis forbi Lykke , hvilket jeg vist tilfældigt gør lidt for tit, men hun viser denne video for tiden, og det er lige netop det jeg har gået og tænkt på, og skænket mange tanker, men lidt for få ord. Som med alt andet hjælper det at sætte ord på og være konkret i sine ønsker.  Også en tak til Lykke herfra.

Fredag og lørdag brugte jeg sammen med veninden og vores børn på at lave sjove og glade ting og lørdag aften fortsatte vi med at feste hos svigerinden til det igen var lyst og på tide at vende næsen hjemad.

 Jam lørdag morgen

På billedet her er vi midt i en lørdag morgen jamsession, da jeg sprang fra sang og rasleæg til kamera. Det er min søn der kigger efter mig. De yngste legede oven på mens vi spillede, men kom lidt efter ned for at være med.

Så det lysner her, og godt for det. Det andet gider jeg ikke spilde flere tanker. Jeg må bare finde ud af hvad jeg har det bedst med at have gjort, når jeg tænker tilbage på det her om 10 år. Der har det gode og det sjove nok mest vægt, men hvad med pligter og ansvar? Når tingene nu ikke altid kan forenes, kan man vel have det sjovt med sine pligter i stedet for, eller hur?


Kommentarer

 1. Anne
  17. Jun 2010 13:07
  1

  Hvis man når dertil at man kan det, så er man godt nok nået langt!

  ... Jeg ligger og roder med noget arbejde der spiser alt for meget tid, så mine runder i blogland er lidt for spredte og sporadiske. Godt at høre, at det lysner, at der jammes, takkes, grines og tænkes, der hvor du er.

  Vi kæmper også her hvor jeg er, og livet har en lidt mørkere grundtone end ellers. Og hold altså da kæft hvor er det vigtigt at huske åndehullerne, grinene, sangene. Ellers bliver man kvalt i gråt - og det er der intet som helst der bliver bedre af.

Rote Mutter

Lena H
Verden set fra sidelinien

Fortiden

Tags

Arkiv