Smartlog v3 » Verden set fra sidelinien » Parallelparkering
Opret egen blog | Næste blog »

Verden set fra sidelinien

Rote Mutters alternative centrum

Parallelparkering

4. Dec 2007 10:17, Rote Mutter

idag har jeg foretaget en super flot parallelparkering på en overfyldt parkeringsplads. OK der var god plads til at komme ind på, så det var for så vidt enkelt nokl. Men det var et rigtigt godt sted at øve sig. Desværre var der ikke nogen tilskuere, men bedre held næste gang.

I sidste uge, da jeg parkerede jeg ved storcenteret, var der en bule i højre bagdør, da jeg kom ud til bilen. Jeg havde placeret mig midt imellem to store biler: på min venstre side en stor Touran og på højre side var det blomsterhandlerens varevogn. Begge var væk. Måske skulle jeg stikke hovedet ind til blomsterhandleren og få en lille snak med dem om det hændte - eller bare lade det være. Jeg er aldrig selv stukket af fra en bule på en parkeringsplads, selv om jeg har lavet rigtigt mange af den slags. Så jeg stiller mig lidt undrende overfor hvad der får folk til at køre uden at lægge en seddel.

Men det er vel ligesom med skatten. Jeg kan ikke forstå hvad der får folk til at snyde - det er da kun godt at vi har mange penge i fælllesskabets kasse, så der er penge til ordentlig behandling på hospitalerne og af børn, skolegang osv. Ja og til at hjælpe andre - fx afghanerne i deres hjemland. 

 

Kommentarer

 1. SingleThom
  4. Dec 2007 15:21
  1

  Øv, det er rigtigt surt med de dør-buler. Tit holder jeg lidt længere væk, for at få en yderplads, så jeg kun har én på siden, og kan holde lidt afstand til den.

 2. Herve Leger Sale
  21. Apr 2012 05:42
  2

  more de¬trimental to reviv

Rote Mutter

Lena H
Verden set fra sidelinien

Fortiden

Tags

Arkiv