Smartlog v3 » Verden set fra sidelinien » Stress-af
Opret egen blog | Næste blog »

Verden set fra sidelinien

Rote Mutters alternative centrum

Stress-af

24. Jan 2011 20:09, Rote Mutter

Det var det der med mit nytårsforsæt om ikke at stresse i år. Det går da egentlig udemærket, hvis jegselv skal sige det. Siden et lægetjek først på måneden konstaterede at jeg er helt igennem sund og rask, har jeg også følt det sådan.

Lidt melankolsk, for ikke at sige rigtig ked af det, ind imellem. Som om der ikke rigtig er nogen mening med noget, når jeg ikke må skrive. En veninde beskrev det : "som at bede en fugl om ikke at flyve."

Men både det og den stress, der før jul lagde min korttidshukommelse sønderslået er kraftigt på retur. Jeg kan stadig ikke huske hvor jeg placerede sønnens madpakke-poser. Det var et eller andet sted hvor de ikke ville være i vejen julen over.

Som den kvikke læser måske har opdaget er det blandt andet fordi jeg er begyndt at løbe igen. Men nok især fordi jeg i det hele taget lægger en hel masse fysisk aktivitet i mit liv i stedet for ordene. Og har en plan med det. En god plan. Den indebærer for eksempel ny lækre klatresko, som virker på både væg, boulder og klippe.


Jeg er i gang med et førstemandsklatrekursus, som betyder at jeg derefter må klatre op ad klippen som den første og sikre mig selv undervejs - dog med en makker i rebet i den anden ende. Sætte hurtigslynger i undervejs som jeg kan fæstne rebet til, og på den måde komme op til toppen og sætte topreb i sikringer, så børnene kan klatre.

Vi tager nemlig nordpå igen til sommer for at klatre, vandre og nogen vil også fiske. Der er noget at glæde sig til og noget at forberede sig på. Og jeg er så glad i hele kroppen når jeg kommer hjem fra aftnerne i klatreklubben. Og på ingen måde lige så træt som når jeg har løbet. Den koncentration og opmærksomhed det kræver at klatre, giver jeg ikke væk, men sparer den op, så der er noget at hente af de næste dage.

Kommentarer

 1. abercrombie outlet
  7. Apr 2012 05:03
  1

  cannot be said of mere advice given to another, which he is at full liberty

 2. Michael Kors Outlet
  21. Jun 2012 03:21
  2

  Jeg har haft lidt en åbenbaring idag, jeg har nemlig været til møde i a-kassen

Rote Mutter

Lena H
Verden set fra sidelinien

Fortiden

Tags

Arkiv